"ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ"

Στις μέρες μας όλοι αναζητούμε ανώδυνους και άμεσα αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης πολλών αισθητικών προβλημάτων του προσώπου ή του σώματος μας. Η μεσοθεραπεία απαντά σε πολλές από τις απαιτήσεις μας αυτές.

Είναι μέθοδος ανώδυνη που με τη βοήθεια εξαιρετικά λεπτών μικροβελόνων(μεγέθους μικρότερο της καρφίτσας) προκαλούμε νυγμούς-τσιμπήματα  στη κεράτινη στιβάδα του δέρματος φθάνοντας ενδοεπιδερμικά. Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια roller ή mesopen. Οι νυγμοί στο δέρμα διεγείρουν το κύτταρο και συγκεκριμένα τους ινοβλάστες για παραγωγή δομικών πρωτεϊνών του δέρματος, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη. Στη συνέχεια έχοντας ανοίξει διόδους στο δέρμα εφαρμόζουμε τα αντίστοιχα κοκτέιλ δραστικών ουσιών. Συγκεκριμένα χρησιμοποιούμε vitC, vitA, πεπτίδια, υαλουρονικό, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά κ.α. για το πρόσωπο και για το σώμα καφεΐνη, λιποδιαλυτικές ουσίες.

Η μεσοθεραπεία μας δίνει άριστα αποτελέσματα σε:

Πρόσωπο-Λαιμό

α. αντιγήρανση                               

β. ενυδάτωση

γ. σύσφιξη

δ. αντιμετώπιση φωτογήρανσης-δυσχρωμιών

ε. ουλές ακμής

στ. αύξηση κολλαγόνου-ελαστίνης

Σώμα

α. τοπικό πάχος

β. κυτταρίτιδα

γ. χαλάρωση

δ. ραγάδες

Σημαντικό είναι ότι μετά την θεραπεία στο ινστιτούτο ο πελάτης μπορεί να γυρίσει άμεσα στις δραστηριότητες του. Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο. Προτιμάμε , όμως, να την εφαρμόζουμε τους χειμερινούς μήνες λόγο της περιορισμένης ηλιοφάνειας. Ενδείκνυται να γίνονται 4-6 συνεδρίες ανά 10 ημέρες για καλύτερα αποτελέσματα και επανάληψη κάθε 3-4 μήνες για συντήρηση του αποτελέσματος.

Κεφαλογιάννη Αγγελική

Αισθητικός-Κοσμετολόγος Πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. Αθηνών

Αναζητήστε τα εργαστήρια αισθητικής με αυτό το σήμα

logo enosis