• Αρχικη
  • Blog
  • "Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στη γυναίκα: μόνιμες και ασφαλείς λύσεις."

"Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στη γυναίκα: μόνιμες και ασφαλείς λύσεις."

Η  τριχοφυία στη γυναίκα σε περιοχές όπως  το πρόσωπο, τα πόδια , το μπικίνι και οι μασχάλες ήταν ανά τους αιώνες ανεπιθύμητη. Γενικά η υπερβολική τριχοφυία δεν συμβαδίζει με τη γυναικεία ομορφιά ακόμα και σε παλιούς πολιτισμούς.

Διάφορες μέθοδοι έχουν δοκιμαστεί για την απομάκρυνση των τριχών, άλλες με προσωρινό αποτέλεσμα (χαλάουα, κερί, τσιμπιδάκι, ξύρισμα) και άλλες με μόνιμο αποτέλεσμα (ηλεκτρική αποτρίχωση με βελόνα και φωτοαποτρίχωση).

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία στην αποτρίχωση τα συστήματα VPL . Πρόκειται για έντονο παλμικό φως πολλαπλών παλμών.. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι έχουμε μεγαλύτερη ευελιξία στους τύπους τρίχας που μπορούμε να θεραπεύσουμε, στους φωτότυπους και στην αίσθηση του πόνου. Με δυο λόγια έχουμε πιο αποτελεσματικές και πιο άνετες θεραπείες.

Στο σώμα η επιτυχία της φωτοαποτρίχωσης είναι εξασφαλισμένη. Μετά από 6 εφαρμογές έχουμε μόνιμη απομάκρυνση κατά 90%!!!

Να τονίσω εδώ ότι η τριχοφυία του προσώπου είναι έντονα ορμονοεξαρτώμενη, γι΄αυτό και δεν θα πρέπει να περνάμε όλο το πρόσωπο με τη φωτοαποτρίχωση. Εάν το κάνουμε αυτό το αποτέλεσμα θα είναι το χνούδι που βρίσκεται διάσπαρτο στο πρόσωπο να εξαπλωθεί και να γίνει και αυτό μαύρη , έντονη τρίχα. Ειδικά λοιπόν στο πρόσωπο πρέπει να είμαστε ιδιαιτερα προσεκτικοί, τις περισσότερες φορές η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την τριχοφυία του προσώπου είναι η κλασσική ηλεκτρική αποτρίχωση με τη βελόνα, που πρέπει να εφαρμόζεται αποκλειστικά από πτυχιούχο αισθητικό.

Για να είναι αποτελεσματική η φωτοαποτρίχωση θα πρέπει να συνυπάρχουν 3 παράγοντες:

  1. Το μηχάνημα να είναι τελευταίας τεχνολογίας, άρα αξιόπιστο

  2. Ο χειριστής να είναι ειδικευμένος & έμπειρος

  3. Το είδος της τρίχας να είναι τέτοιο που να μπορεί να απορροφήσει πολλή ενέργεια (μαύρη, χοντρή τρίχα)

    1. Καλό είναι οι εφαρμογές της φωτοαποτρίχωσης να μην γίνονται την καλοκαιρινή περίοδο (Ιούνιο- Σεπτέμβριο) γιατί υπάρχει αυξημένη πιθανότητα δημιουργίας εγκαυμάτων και στη συνέχεια υπερμελαγχρώσεων στη θεραπευόμενη περιοχή.

Ξεκινήστε λοιπόν τώρα τη θεραπεία της φωτοαποτρίχωσης στην περιοχή που σας απασχολεί , ώστε μέχρι το καλοκαίρι να έχετε απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη τριχοφυία!

Αναζητήστε τα εργαστήρια αισθητικής με αυτό το σήμα

logo enosis

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates