"Γνωριστε μας"

Τα μέλη της Ένωσης Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης είναι αποκλειστικά αισθητικοί πτυχιούχοι ΤΕΙ η αισθητικοί με κρατικό πτυχίο(για όσους είναι παλαιότεροι συνάδελφοι και αποφοίτησαν πριν την ίδρυση των ΤΕΙ το1981), που έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος και λειτουργούν είτε δική τους προσωπική επιχείρηση με νόμιμη άδεια λειτουργίας που δίνεται από την Διεύθυνση Υγείας, είτε εργάζονται σε εταιρεία με επίσης νόμιμη άδεια λειτουργίας.

Γιατί να επιλέξετε μια αισθητικό μέλος της ΕΔΑΚ;

Τα μέλη της ΕΔΑΚ έχουν υψηλό επίπεδο μόρφωσης από την Τριτοβάθμια εκπαίδευση, όσοναφορά στη φροντίδα προσώπου και σώματος, εξειδίκευση στη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, γνώσεις κοσμετολογίας για τη χρήση καλλυντικών τελευταίας γενιάς, γνώσεις για την υγεία του δέρματος και την τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και αποστείρωσης. Έτσι επιλέγοντας μια αισθητικό της ΕΔΑΚ είστε σίγουροι ότι έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος και είναι σε θέση να αξιολογήσει το πρόβλημα που σας απασχολεί και να επιλέγει μεθόδους και μηχανήματα ασφαλή και κατάλληλα για την υγεία και την άμυνα της επιδερμίδας..

Επιπλέον η σχέση που αναπτύσσεται με την αισθητικό σας δεν είναι απλά επαγγελματική και απρόσωπη, καθώς είναι αυτή που θα σας περιποιηθεί προσωπικά, θα ασχοληθεί με το δέρμα σας, θα γνωρίσει τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες σας και θα προσπαθήσει να σας δώσει την καλύτερη επιστημονική λύση κάθε φορά που θα την επισκέπτεσθε.

Η αισθητικός μέλος της ΕΔΑΚ έχει σπουδάσει την αισθητική ως κύριο επάγγελμα και μάλιστα σε επίπεδο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν το γνωρίζει απλά βάσει σεμιναρίων ή επαγγελματικής κατάρτισης και γι ́αυτό είναι η πλέον ειδικός στην εφαρμογή υπηρεσιών αισθητικής.

Μην διστάζετε λοιπόν να ρωτάτε τι σχολή έχει τελειώσει η αισθητικός που σας περιποιείται και τι πτυχίο έχει.

Επίσης , να γνωρίζετε ότι βάσει νόμου οι υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος και η αποτρίχωση δεν παρέχονται νόμιμα ούτε σε γυμναστήρια, ούτε σε κομμωτήρια ούτε σε κέντρα περιποίησης νυχιών, ούτε σε καταστήματα καλλυντικών, ούτε βέβαια σε σπίτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ

"ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ"

Ο χειμώνας είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να εφαρμόσουμε δραστικές, ενισχυμένες θεραπείες αντιγήρανσης. Ας μην ξεχνάμε ότι η Κρήτη έχει αυξημένη ηλιοφάνεια τους περισσότερους μήνες του χρόνου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αν εφαρμόζουμε κάποιες θεραπείες ενέχει ο κίνδυνος το δέρμα μας να γεμίσει πανάδες και ευρυαγγείες!

Περισσότερα...

"Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στη γυναίκα: μόνιμες και ασφαλείς λύσεις."

Η  τριχοφυία στη γυναίκα σε περιοχές όπως  το πρόσωπο, τα πόδια , το μπικίνι και οι μασχάλες ήταν ανά τους αιώνες ανεπιθύμητη. Γενικά η υπερβολική τριχοφυία δεν συμβαδίζει με τη γυναικεία ομορφιά ακόμα και σε παλιούς πολιτισμούς.

Περισσότερα...

"Μακιγιάζ Διαρκείας με Δερματοστιξία (ΜΔΔ)"

Δερματοστιξία είναι η τεχνική έγχυσης χρωστικών με διάστιξη(εμφύτευση μόνιμων ή μεγάλης διάρκειας χρωστικών ουσιών) ,με τη χρήση βελόνας μέσα στο δέρμα, με στόχο να διορθώσει τα φυσικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και το σώμα, να καλλωπίσει και να αποκαταστήσει  αισθητικά προβλήματα με ημιμόνιμο τρόπο. 

Περισσότερα...

Αναζητήστε τα εργαστήρια αισθητικής με αυτό το σήμα

logo enosis

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates